Termometr cyfrowy Blaupunkt FTM501 (-20 – 300℃) < h2> < div>Perfekcyjne przygotowanie mięsa< h3>Dobrze przygotowana pieczeń, idealnie wysmażony stek, soczysta karkówka lub puszysty sernik bez zakalca to czasem nie lada wyzwanie dla osoby gotującej te dania. Pomocnym w przygotowaniu soczystego mięsa jest termometr cyfrowy Blaupunkt FTM501 (-20 – 300℃). Model ten mierzy temperaturę w zakresie od -20 do 300 °C. Funkcja termometru do mięsa umożliwia wybranie jednego z ośmiu typów mięs oraz określenia poziomu ich wysmażenia. Termometr zasygnalizuje nam, że przygotowywany kawałek jest już gotowy. Możemy zaprogramować przygotowanie dla swojej rodziny lub przyjaciół mięs: wołowina, baranina, jagnięcina, szynka, wieprzowina oraz indyk, kurczak i ryba dla osób wybierających lżejsze posiłki. FTM501 docenią z pewnością smakosze steków, daje on bowiem możliwość wybrania stopnia wysmażenia od mocno krwistego, poprzez średnio krwisty, średnio wysmażony i mocno wysmażony.< p>< p>< div>< section> < div>Komfortowa obsługa< h3>Stalowa sonda o długości 16,5 cm i 2,5 mm średnicy znajdująca się na metrowym kablu pozwala bezpiecznie mierzyć temperaturę podczas smażenia, pieczenia lub gotowania. Komfortu obsługi dopełnia podświetlany, dotykowy i czytelny wyświetlacz LCD, na którym możliwy jest odczyt wybranego mięsa, aktualnej temperatury oraz ustawionej, docelowej temperatury. Umożliwia on również łatwe sterowanie urządzeniem. Wbudowany magnes umożliwia przetrzymywanie termometru cyfrowego Blaupunkt FTM501 (-20 – 300℃) w wygodnym i widocznym miejscu, jakim jest lodówka znajdująca się w każdym domu.< p>< p>.
Więcej informacji na temat produktu oraz możliwych opcji dostawy znajdziesz bezpośrednio na stronie sklepu. W sklepie internetowym możesz bezpiecznie zamówić produkt w dowolne miejsce w Polsce.